Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m.
SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem
AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě
COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky
NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny
BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností
CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso
GRADO ALCOLICO: 13% vol
TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo
Výrobní oblast: Východní oblast Taranta
Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo
vápencem
Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello
Průměrný věk vinice: 15 let
Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů
Ročník: Září
Metoda sklizně hroznů: Ruční
Alkohol: 11% -12% obj.
Barva: Živá růžová
Bukét: Charakteristická vinná
Chuť: Suchá, velmi harmonická
Teplota podávání (celsia): 8° 10° C
Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy,
mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a
čerstvý sýr.
Patentovaný ferma-anta je novinkou, která má potenciál revolučně změnit trh v tomto odvětví. Je to jediný ferma-anta, který působí bez ohledu na to, zda se jedná o dorazovou lištu, sloupek nebo dvojité dveře, a má milimetrovou regulaci od 0 do 124 mm, díky použití speciálních prodloužení.
Materiály použité na výrobu byly důkladně testovány specializovanými laboratořemi, stejně jako mechanismus fungování. Přísnost zkoušek nám umožňuje nabídnout vám produkt, který je trvanlivý a spolehlivý.
Produkt od společnosti Tecnometalsystem.
Odrůda: 100% Arneis.
Vinifikace: fermentace v tonneaux z francouzského dubu a akácie.
Zrání: pobyt "sur lies" v tonneaux až do následující sklizně.
Barva: intenzivní slámově žlutá.
Vůně: elegantní a komplexní, s tóny zralého ovoce dobře spojenými s akáciovým medem a sladkými kořením.
Chuť: slaná a plná, s dlouhým a přetrvávajícím závěrem.
Alkohol: ±13,5%.
Gastronomické párování:
je vhodné k předkrmům, jemným prvním chodům, pokrmům na bázi ryb a bílému masu.
Podávejte při teplotě kolem 8°C.